Filosofie en realiteit

Verwezenlijking van dromen

Sara en haar gevederde vriend


Iedereen die levensvragen heeft of zich gewoon afvraagt waarom hij/zij de dingen meemaakt die hij meemaakt.....krijgt hier een antwoord.

Het is een boek voor kinderen, maar net zo perfect voor volwassenen. Als je de essentie ervan kunt vatten en niet bang bent om zelf verantwoordelijk te zijn voor alles wat zich in je leven afspeelt, is dit het perfecte boek. Je leven kan en zal nooit meer hetzelfde zijn. Van harte aanbevolen.bestellen

 

Avonturen van Glas

Kasper Glas heeft na de dood van zijn ouders een eenzaam leventje bij zijn merkwaardige grootmoeder. Zijn enige vriend is Peter Paksan, de held uit de gelijknamige populaire boekenreeks.
Maar wat als je de hoofdpersoon losleest? Pieter trekt hem in een nieuw verhaal en Kaspar kan niet anders dan zich laten meevoeren. Samen met Eva, die Pieter is gevolgd, belandt hij al gauw in de eindeloze wereld van verbeelding. Waar niets is wat het lijkt en waar een iemand de touwtjes stevig in handen lijkt te hebben...


bestellen

De wereld van Sofie

 
Deze roman over de geschiedenis van de westerse filosofie is een spannend verhaal, een detective en een naslagwerk in één: een intrigerend boek dat iedereen zal aanspreken die iets over zichzelf en de wereld om zich heen wil leren. Twee ondernemende tienermeisjes komen terecht in een wervelende speurtocht die tot antwoorden leidt op vele vragen, maar elke vraag roept weer nieuwe raadsels op. Op die manier schetst Jostein Gaarder een onderhoudend en origineel beeld van de wereld van de eerste Griekse filosofen tot vandaag.


bestellen

Delen